Pentru wafe si donuts: Toate ingredientele se amesteca si din compozitia obtinuta se fac doua wafe cu aparatul pentru wafe si din restul de compozitie se fac donuts cu aparatul pentru donuts.
Pentru crema din interiorul tortului: Se pun 350ml intr-o cratita, iar cu 50ml laptele ramas se amesteca praful de budinca si zaharul pana se topeste zaharul si se adauga apoi peste laptele din cratita si se da la fiert pana se obtine budinca.
Pentru crema de decor: Intr-un castron se bate frisca lichida cu crema rece de vanilie si cu zaharul pudra.
Pentru insiropare: Se amesteca siropul de zmeura cu apa si se pun la fiert si se lasa sa dea un clocot dupa care se ia de pe foc si se insiropeaza wafele si donuts.
Pentru pregatirea tortului:
Pe o tava se aseaza prima wafa se insiropeaza, iar peste wafa se pune budinca de ciocolata si jumatate din jeleul de zmeura, apoi si pune urmatoarea wafa care de asemenea se insiropeaza si peste care se pune restul de jeleu de zmeura si crema de vanilie pentru decor. Se insiropeaza si donuts si se aseaza de jur imprejurul tortului, iar deasupra tortului se presara zmeura.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii