Pachetele de gelatina se pun la inmuiat in zeama de la compotul de ananas aprox 30-50 min. Dupa ce s-a facut compacta, gelatina se amesteca cu galbenusurile si 100 g de zahar si se pune la foc mic pana se face o compozitie ca o budinca.
Albusurile se bat spuma si apoi se adauga zaharul ramas putin cate putin.
Separat se face frisca; jumatate din cantitatea de frisca se amesteca cu albusul batut spuma si cu gelatina calduta.(gelatina trebuie sa fie neaparat calda pt k altfel nu se va omogeniza).
Dupa ce ati amestecat compozitia, turnati-o intr-un vas inalt(cratita) pe fundul caruia s-au pus bucatile de ananas din compot.
Se lasa la frigider pana se intareste, apoi se aseaza pe un platou si se orneaza cu frisca ramasa
sper sa va placa.
Pofta buna!
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii