La multi ani si bine v-am regãsit!
Acest tort a fost pe masa noastrã de Revelion, de aceea si lumânarea:)
Alunele de pãdure se pot înlocui cu migdale sau nuci.
Pentru blat
* Bate spumã untul topit cu zahãrul, gãlbenusele pe rând si albusele bãtute separat.
Apoi fãina, praful de copt si cacaoa.
La urmã fructele cristalizate tocate si alunele.
* Unge o formã de coronitã si toarnã blatul. Dã la copt circa de 45 min. la 180ºC. Scoate.
Între timp topeste ciocolata cu untul si toarnã peste blat.
Decoreazã dupã plac, poftã mare:)
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii