La multi ani si bine v-am regãsit!
Acest tort a fost pe masa noastrã de Revelion, de aceea si lumânarea:)
Alunele de pãdure se pot înlocui cu migdale sau nuci.
Pentru blat
* Bate spumã untul topit cu zahãrul, gãlbenusele pe rând si albusele bãtute separat.
Apoi fãina, praful de copt si cacaoa.
La urmã fructele cristalizate tocate si alunele.
* Unge o formã de coronitã si toarnã blatul. Dã la copt circa de 45 min. la 180ºC. Scoate.
Între timp topeste ciocolata cu untul si toarnã peste blat.
Decoreazã dupã plac, poftã mare:)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii