autor:

Otilia-Iulia Uilacan

» » Torturi

Tort fiert

Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
4oua,250gr.zahar,100gr.nuci,50gr.unt,o lingura pesmet,o lingura faina,vanilie,rom

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se freaca untul,se adauga pe rand galbenusurile,zaharul pudra si nucile macinate,albusurile spuma,iar la urma pesmetul stropit cu un pahar mic de rom,faina si vanilia.Pesmetul si vanilia,ca sa se amestece egal,se adauga cernandu-se printr-o sita in timp ce se amesteca usor.Se tapeteaza forma cu hartie,se rastoarna compozitia si se fierbe in baie de apa o jumatate de ora.Se scoate si se da la cuptor cateva minute ca sa se zvante.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort fiert" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort

Tort "fiert"

Se freaca galbenusurile cu 350g zahar, se adauga 4 linguri faina si jumatate de litru lapte (treptat,

6 voturi    19 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort cu mascarpone si capsuni

Tort cu mascarpone si capsuni

Blatul: Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga alternativ,

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 4oua,250gr.zahar,100gr.nuci,50gr.unt,o lingura pesmet,o lingura faina,vanilie,rom

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu blat cu gem de gutui Tort cu blat cu gem de gutui

Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se pun la robot cu putina sare si se mixeaza la viteaza mare pana se obtine o spuma

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Tort Raffaello Tort Raffaello

Vom începe cu crema pentru ca va avea nevoie sa stea la frigider câteva ore. Frișca lichida o punem pe aragaz la foc mic

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Torta de sfecla rosie