autor:

Otilia-Iulia Uilacan

» » Torturi

Tort fiert

Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
4oua,250gr.zahar,100gr.nuci,50gr.unt,o lingura pesmet,o lingura faina,vanilie,rom

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se freaca untul,se adauga pe rand galbenusurile,zaharul pudra si nucile macinate,albusurile spuma,iar la urma pesmetul stropit cu un pahar mic de rom,faina si vanilia.Pesmetul si vanilia,ca sa se amestece egal,se adauga cernandu-se printr-o sita in timp ce se amesteca usor.Se tapeteaza forma cu hartie,se rastoarna compozitia si se fierbe in baie de apa o jumatate de ora.Se scoate si se da la cuptor cateva minute ca sa se zvante.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort fiert" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort

Tort "fiert"

Se freaca galbenusurile cu 350g zahar, se adauga 4 linguri faina si jumatate de litru lapte (treptat,

5 voturi    19 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort cu crema ganache si capsuni

Tort cu crema ganache si capsuni

Blatul: Separam albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma, iar galbenusurile se amesteca

1 vot    0 comentarii
24h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 4oua,250gr.zahar,100gr.nuci,50gr.unt,o lingura pesmet,o lingura faina,vanilie,rom

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu visine si doua feluri de ciocolata