Se face o cafea tare din 2 linguri mari de cafea si 250 ml. apa.
Se freaca praful de vanilie cu lapte si zahar dupa instructiunile de pe plic pana se obtine o crema inchegata.
Se inmoaie pe rand piscoturile de champanie in cafea si se aseaza intr-o forma rotunda, pe 2 straturi. Se toarna crema de vanilie. Se repeta operatia pana se obtine un tort de inaltime medie. Se da la rece. Dupa ce s-a racit bine, se acopera cu aceeasi crema de vanilie.
Se da la rece.
Eu l-am ornat ca in foto.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii