Am folosit un blat cumparat. Am mixat 400ml frisca cu zahar, am topit untul si cand s-a racit l-am pus peste frisca si am mai mixat 5-6 minute. Visinele le-am tras la tigaie cu cele 6 linguri de zahar brun. Pentru asamblare: pe fiecare felie de blat am insiropat-o cu sirop de la visine, apoi am pus frisca cu unt si visine pana ajungem la final.
Apoi imbracam tortul cu frisca, tocam o tableta de ciocolata si ornam tortul pe margini, punem si cateva visine pentru ornare si cateva aschii de ciocolata. Se da la frigider 5-6 ore.
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii