Am folosit un blat cumparat. Am mixat 400ml frisca cu zahar, am topit untul si cand s-a racit l-am pus peste frisca si am mai mixat 5-6 minute. Visinele le-am tras la tigaie cu cele 6 linguri de zahar brun. Pentru asamblare: pe fiecare felie de blat am insiropat-o cu sirop de la visine, apoi am pus frisca cu unt si visine pana ajungem la final.
Apoi imbracam tortul cu frisca, tocam o tableta de ciocolata si ornam tortul pe margini, punem si cateva visine pentru ornare si cateva aschii de ciocolata. Se da la frigider 5-6 ore.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii