blat
se fac doua blaturi din: 5 albușe batute cu 5 linguri de zahar se adauga 5 linguri cu varf de faina. se coace la foc domol.
crema
1 l lapte, 10 linguri gustin, 10 galbenușe și 12 linguri zahar se fierb. crema rece se amesteca cu o Rama și 3-4 pliculețe vanilie.
sirop
se insiropeaza blaturile cu 600ml lapte cald amestecat cu 2 linguri zahar și esența vanilie.
aranjare
blat, crema, capșuni, frișca, blat, ...
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii