blat
se fac doua blaturi din: 5 albușe batute cu 5 linguri de zahar se adauga 5 linguri cu varf de faina. se coace la foc domol.
crema
1 l lapte, 10 linguri gustin, 10 galbenușe și 12 linguri zahar se fierb. crema rece se amesteca cu o Rama și 3-4 pliculețe vanilie.
sirop
se insiropeaza blaturile cu 600ml lapte cald amestecat cu 2 linguri zahar și esența vanilie.
aranjare
blat, crema, capșuni, frișca, blat, ...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii