Ingrediente
biscuiti petit beurre, o bucatica unt topit, sirop pt insiropat biscuitii(apa+zahar+vanilie+esenta rom), 1 lingura cacao, ½ plic gelatina rosie, bombonele pt buline, nuca de cocos colorata.
Dificultate: Medie | Timp: 30 min
11 voturi
Mod de preparare
Se zdrobesc biscuitii, se inmoaie cu siropul si untul topit, adaugam cacao(daca ati obtinut o compozitie prea uscata mai adaugati sirop si putin unt, in cazul in care compozitia obtinuta este prea moale, dregeti prin adaugare de cativa biscuiti zbrobiti). Dam compozitiei forma unei mamarute, o asezam pe farfurie sau pe ce ati hotarat sa asezati tortuletul si lasam la rece pana preparam gelatina rosie, asa cum scrie pe pliculet. Turnam gelatina pe mamaruta, aplicam bulinute galbene, ochisori din margelute comestibile, iar in jurul ei presaram nuca de cocos colorata.
joly-gina (Chef de cuisine) , 13 august 2010
ce idee minunata ,arata super 5 steluteeee
valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 august 2010
Excelent ti-a iesit !!!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 august 2010
Da, Sidy numai ca a stat putin. Multumesc tuturor pt aprecieri.
Lia Maria (Chef de cuisine) , 11 august 2010
Arata foarte bine ! delicios*****
mia (Chef de cuisine) , 11 august 2010
Felicitari pentru ideie,salvata si nota maxima*****
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 11 august 2010
Foarte frumos!!!felicitãri :)
liliana hristova (Chef de cuisine) , 11 august 2010
Foarte frumoasa gargaritza......felicitari.Simplu si deosebit de gustos
Sidy (Chef de cuisine) , 11 august 2010
Buniiiii.....se vede ca ai avut musafiri dragi tie si ai facut tot felul de bunatati !!!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 august 2010
Multumesc Silvioara.
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 11 august 2010
Tare draguta gargarita ta.