Tort marmura

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pentru blat
  • 15 albușe, 30 linguri de zahar, 12 linguri pesmet.
  • pentru crema
  • 15 galbenușe, 250g zahar pudra, 250g margarina Rama, 200g alune prajite și macinate, o crema de vanilie la plic.

Mod de preparare

blat

se fac trei blaturi: fiecare din cate 5 albușe batute cu 10 linguri de zahar, se adauga patru linguri pesmet. se coace rotund.

crema

galbenușele se freaca spuma, la rece, cu 250 g zahar pudra. o margarina Rama se freaca și se adauga galbenușele frecate, cate puțin. se adauga 250 gr alune prajite și macinate. se prepara o crema de vanilie la plic.

aranjare

blat, crema alune, crema vanilie, blat, crema alune,...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise