blat
se fac trei blaturi: fiecare din cate 5 albușe batute cu 10 linguri de zahar, se adauga patru linguri pesmet. se coace rotund.
crema
galbenușele se freaca spuma, la rece, cu 250 g zahar pudra. o margarina Rama se freaca și se adauga galbenușele frecate, cate puțin. se adauga 250 gr alune prajite și macinate. se prepara o crema de vanilie la plic.
aranjare
blat, crema alune, crema vanilie, blat, crema alune,...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii