Faci blaturile de aceeasi marime (foloseste aceeasi forma). Separi albusurile si le bati spuma tare,adaugi apoi zaharul. Bati tot timpul pina se intareste spuma.Pui toate galbenusurile si le amesteci incet cu albusurile.Adaugi faina in ploaie si omogenizezi. Coci blatul in tava unsa si tapetata.
Crema: amesteci faina cu laptele rece si fierbi compozitia pe foc mic pina se face ca o ciulama groasa.Separat freci untul cu zaharul.Amesteci apoi aceste 2 compozitii si incorporezi cacaua si esenta de rom.
Pentru crema din plic urmati instructiunile.
Pentru sirop puneti toate ingredientele pe foc si le dati in clocot.
Asamblarea tortului:taiati primul blat in 3 parti le insiropati si puneti crema intre ele.Pentru urechi si papion le veti decupa din al doilea blat (blat care dupa decupare il veti taia apoi tot in trei parti).Dupa aceea incepeti sa ornati cu frisca ca in fotografie.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii