Blat :
Ouale se separa, albusurile se bat spuma, galbenusurile se amesteca cu esenta de vanilie si se adauga la spuma de albusuri si se amesteca bine, incet cite putin se adauga si faina cu praful de copt, se unge tava cu margarina si se tapeteaza cu faina se adauga compozitia la cuptor la 180 de grade circa 35 de minute faceti testul cu scobitoarea
Cind s-a scos din cuptor si s-a racit se va taia in doua si se va insiropa
Crema
Pudinga o facem ca si cum scrie pe ambalaj, batem frisca lichida si o adaugam la pudinga racita si le mixam putin, se adauga si iaurturile si se amesteca cu o lingura de lemn sau spatula
Decor
Eu am batut frisca si am adaugat citeva picaturi de colorant portocaliu si a iesit o culoare galbuie, am decoarat dupa gustul meu si al piticutei mele deoarece era ziua ei de nastere si a vrut un tort cu Minny sa duca la gradinita. Toti copiii erau uimiti si le placea! Sper ca si voua sa va placa!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii