Freci untul cu zaharul bine de tot, adaugi galbenusurile, cacaua si albusurile batute spuma. Ungi cu unt si tapetezi cu folie de plastic alimentara o forma mica de tort. Asezi piscoturile trecute, in prealabil, prin lapte, pe marginea formei (daca este nevoie le rupi pentru a se potrivi cu inaltimea formei). Torni crema iar deasupra mai pui un rand de piscoturi inmuiate in lapte. Lasi pana a doua zi la frigider, apoi rastorni tortul pe un platou si il decorezi cu frisca.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii