autor:

Elena-Ramona

» » Torturi

Tort parfais

Autor: Elena-Ramona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena-Ramona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 decembrie 2010

Ingrediente
500 g piscoturi, 250 g unt, 250 g zahar pudra, 3 oua intregi, 100 g cacao, 1 esenta de rom, 1 cana lapte rece, 200 ml frisca lichida

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Freci untul cu zaharul bine de tot, adaugi galbenusurile, cacaua si albusurile batute spuma. Ungi cu unt si tapetezi cu folie de plastic alimentara o forma mica de tort. Asezi piscoturile trecute, in prealabil, prin lapte, pe marginea formei (daca este nevoie le rupi pentru a se potrivi cu inaltimea formei). Torni crema iar deasupra mai pui un rand de piscoturi inmuiate in lapte. Lasi pana a doua zi la frigider, apoi rastorni tortul pe un platou si il decorezi cu frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort parfais" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tiramisu cu piure de castane

Tiramisu cu piure de castane

Se zdrobeste pireul de castane cu furculita(eu am folosit pireu unguresc la pachet,dar se poate folosi

2 voturi    0 comentarii
35 min
Torturi
Tort sah

Tort sah

Inainte de toate vreau sa spun ca tortul asta l-am vazut pe site-ul ardei iute, am facut mici modificari

39 voturi    17 comentarii
1h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 20 decembrie 2010

    Foarte fin si apetisant!*****

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 500 g piscoturi
  • 250 g unt
  • 250 g zahar pudra
  • 3 oua intregi
  • 100 g cacao
  • 1 esenta de rom
  • 1 cana lapte rece
  • 200 ml frisca lichida

Raporteaza reteta

Retete
de Elena-Ramona
Tort diplomat cu portocale

Tort diplomat cu portocale

Razi coaja portocalelor, le cureti de pielita si le tai rondele cam de 3-4 mm grosime. Intr-un castron

10 voturi    5 comentarii
2h
Torturi
Prajitura cu smantana si scortisoara

Prajitura cu smantana si scortisoara

Bati untul cu zaharul, adaugi ouale unul cate unul, apoi vanilia si smantana si amesteci bine. Intr-un

4 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Fantezie cu ciocolata

Fantezie cu ciocolata

Pui 200 ml frisca pe foc, adaugi ciocolata rasa, 100 g zahar si amesteci pana se omogenizeaza. Dai

4 voturi    1 comentariu
2h
Torturi
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte fin si apetisant!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Ladita cu capsuni Tort Ladita cu capsuni

Din aluatul fraged am taiat pentru baza tortului o foaie pe dimensiunea dorita, pe care am copt-o la 200°C pana s-a rumenit (10

0 voturi    0 comentarii
4h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu fructe Tort cu fructe

Mod de preparare pentru blat: Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se pun la robot cu putina sare si se mixeaza la viteza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tort rapid