Tort parfais

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tort parfais

Ingrediente

  • 500 g piscoturi
  • 250 g unt
  • 250 g zahar pudra
  • 3 oua intregi
  • 100 g cacao
  • 1 esenta de rom
  • 1 cana lapte rece
  • 200 ml frisca lichida

Mod de preparare

Freci untul cu zaharul bine de tot, adaugi galbenusurile, cacaua si albusurile batute spuma. Ungi cu unt si tapetezi cu folie de plastic alimentara o forma mica de tort. Asezi piscoturile trecute, in prealabil, prin lapte, pe marginea formei (daca este nevoie le rupi pentru a se potrivi cu inaltimea formei). Torni crema iar deasupra mai pui un rand de piscoturi inmuiate in lapte. Lasi pana a doua zi la frigider, apoi rastorni tortul pe un platou si il decorezi cu frisca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise