Ingrediente
1 pasta sfoglia rotunda (aluat foitaj), 1 cutie de riccotta de 250 g / cutia (sau crema de zamatise sarata), 1 cutie de champignon, 1 ceapa verde, 150 g sunca taiata cubulete subtiri, 2 oua, 2 linguri gris, sare, piper, cascaval ras
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
0 voturi
Mod de preparare
Se freaca bine crema de zamatise sau riccotta si se adauga sunca taiata cubulete subtiri ca in foto, cipercile cu ceapa, 1 ou si 2 ling.de gris…ca sa nu lase lichid.
Se aseaza pasta sfoglia (aluatul foietaj) intr-o forma de tort de 21 cm si se toarna compozitia de zamatise in mijloc. Se ruleaza marginile si apoi se pune deasupra 1 ou batut si cascavalul ras.
Se introduce in cuptorul preincalzit si se lasa sa se coaca la foc 220° C pentru 30 minute.
Se poate manca calduta sau rece.
Pofta buna!