autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Tort Pascal sarat

Autor: lidia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lidia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2015

Ingrediente
1 pasta sfoglia rotunda (aluat foitaj), 1 cutie de riccotta de 250 g / cutia (sau crema de zamatise sarata), 1 cutie de champignon, 1 ceapa verde, 150 g sunca taiata cubulete subtiri, 2 oua, 2 linguri gris, sare, piper, cascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se caleste ceapa verde taiata marunt intr-o cratita cu ulei si dupa ce e calita de jumatate se adauga ciupercile taiate marunt si se mai calesc impreuna cu sare si piper pentru inca 5 minute,apoi se lasa la racit.



Se freaca bine crema de zamatise sau riccotta si se adauga sunca taiata cubulete subtiri ca in foto, cipercile cu ceapa, 1 ou si 2 ling.de gris…ca sa nu lase lichid.



Se aseaza pasta sfoglia (aluatul foietaj) intr-o forma de tort de 21 cm si se toarna compozitia de zamatise in mijloc. Se ruleaza marginile si apoi se pune deasupra 1 ou batut si cascavalul ras.



Se introduce in cuptorul preincalzit si se lasa sa se coaca la foc 220° C pentru 30 minute.



Se poate manca calduta sau rece.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Pascal sarat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Cozonaci

Cozonaci

Am pus faina intr-un lighean. Am facut o maia din drojdie, frecata cu 2 linguri de zahar, putin

5 voturi    1 comentariu
3h
Aluaturi si Foietaje
Chifle pufoase cu branza topita

Chifle pufoase cu branza topita

Punem laptele intr-o craticioara si il punem la incalzit (atentie sa nu fiarba). Intr-un vas mai

3 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pasta sfoglia rotunda (aluat foitaj)
  • 1 cutie de riccotta de 250 g / cutia (sau crema de zamatise sarata)
  • 1 cutie de champignon
  • 1 ceapa verde
  • 150 g sunca taiata cubulete subtiri
  • 2 oua
  • 2 linguri gris
  • sare
  • piper
  • cascaval ras

Raporteaza reteta

Retete
de lidia
Rulouri umplute cu zarzavaturi

Rulouri umplute cu zarzavaturi

Se taie prazul rondele, morcovii in cuburi mai mici, ardeiul rosu si verde se taie si aceste in cuburi,

8 voturi    2 comentarii
55 min
Aperitive
Tort rece cu iaurt de fructe,frisca si zmeura

Tort rece cu iaurt de fructe,frisca si zmeura

Pentru prepararea tortului de iaurt, in primul rand puneti biscuitii intr-un robot de bucatarie si

3 voturi    0 comentarii
40 min
Torturi
Tort cu mousse de fructe de padure si pasta de zahar

Tort cu mousse de fructe de padure si pasta de zahar

Blat: Batem spuma galbenusurile cu 3 linguri de zahar pana cand se albesc dupa care adaugam colorantul

2 voturi    0 comentarii
2h
Torturi
Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu branza