Blatul : Se bat albusurile spuma cu 8 linguri zahar . Galbenusurile se freaca cu 8 linguri zahar . Se pune uleiul. Se amesteca cu albusurile in care se pune faina , nuca si vanilie.
Se pune in tava si se coace la foc potrivit.
Crema granache : Se pune frisca intr-o cratita la foc mic si se amesteca mereu sa nu se lipeasca. Cand ajunge la fierbere se ia de pe foc si se adauga ciocolata maruntita.Se omogenizeaza bine, se pune pe foc mic pana se topeste ciocolata.
Dupa ce se raceste se tine la frigider o noapte. Cand se scoate de la rece se freaca bine si se umple cu ea blatul tortului.
Blatul se taie in patru se insiropeaza si se umple cu crema.
Tortul se imbraca cu frisca .
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii