Blatul : Se bat albusurile spuma cu 8 linguri zahar . Galbenusurile se freaca cu 8 linguri zahar . Se pune uleiul. Se amesteca cu albusurile in care se pune faina , nuca si vanilie.
Se pune in tava si se coace la foc potrivit.
Crema granache : Se pune frisca intr-o cratita la foc mic si se amesteca mereu sa nu se lipeasca. Cand ajunge la fierbere se ia de pe foc si se adauga ciocolata maruntita.Se omogenizeaza bine, se pune pe foc mic pana se topeste ciocolata.
Dupa ce se raceste se tine la frigider o noapte. Cand se scoate de la rece se freaca bine si se umple cu ea blatul tortului.
Blatul se taie in patru se insiropeaza si se umple cu crema.
Tortul se imbraca cu frisca .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii