Tort pinguin in forma de inima

Blat: bati bine ouale cu zaharul pana devin ca o crema.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Tort pinguin in forma de inima

Ingrediente

  • Blat :
  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 120 g faina
  • 30 g cacao
  • Praf de copt.
  • Umplutura:
  • nutella.
  • frisca.

Mod de preparare

Blat: bati bine ouale cu zaharul pana devin ca o crema. Dai prin sita, faina, cacaua si praful de copt si pui cate putin in compozitie si omogenizezi bine. Se pune in tava 35 x 35c, tapetata cu hartie si intinzi uniform compozitia. Se da la cuptor la 180 grade C, timp de 10-15 minute. Cand e gata, se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca in tava. Odata racita, se decupeaza inimile, se unge o inima cu nutella se pune frisca batuta, apoi o alta inima, din nou nutella, un strat de frisca si tot asa pana terminam tortul si se orneaza cu frisca. Reteta clasica e blat- nutella- frisca- blat si orneaza cu zahar pudra sau cine termina cu nutella si frisca ca sa fie mai gustos si frumos.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor