Blat: bati bine ouale cu zaharul pana devin ca o crema.
Blat: bati bine ouale cu zaharul pana devin ca o crema. Dai prin sita, faina, cacaua si praful de copt si pui cate putin in compozitie si omogenizezi bine. Se pune in tava 35 x 35c, tapetata cu hartie si intinzi uniform compozitia. Se da la cuptor la 180 grade C, timp de 10-15 minute. Cand e gata, se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca in tava. Odata racita, se decupeaza inimile, se unge o inima cu nutella se pune frisca batuta, apoi o alta inima, din nou nutella, un strat de frisca si tot asa pana terminam tortul si se orneaza cu frisca. Reteta clasica e blat- nutella- frisca- blat si orneaza cu zahar pudra sau cine termina cu nutella si frisca ca sa fie mai gustos si frumos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii