Blat: bati bine ouale cu zaharul pana devin ca o crema.
Blat: bati bine ouale cu zaharul pana devin ca o crema. Dai prin sita, faina, cacaua si praful de copt si pui cate putin in compozitie si omogenizezi bine. Se pune in tava 35 x 35c, tapetata cu hartie si intinzi uniform compozitia. Se da la cuptor la 180 grade C, timp de 10-15 minute. Cand e gata, se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca in tava. Odata racita, se decupeaza inimile, se unge o inima cu nutella se pune frisca batuta, apoi o alta inima, din nou nutella, un strat de frisca si tot asa pana terminam tortul si se orneaza cu frisca. Reteta clasica e blat- nutella- frisca- blat si orneaza cu zahar pudra sau cine termina cu nutella si frisca ca sa fie mai gustos si frumos.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii