Blat:
- se incinge cuptorul la 170 grade Celsius
- se amesteca intr-un castron faina, amidonul si praful de copt
se adauga treptat restul ingredientelor pentru aluat si se framanta
- se aseaza aluatul intr-o forma pentru sufleu (diametrul 26 cm); cel mai indicat ar fi sa se foloseasca si o hartie de copt
- se coace aluatul 25-30 de minute, apoi se desprinde de pe forma, se rastoarna, se lasa sa se raceasca si se taie in jumatate pe orizontala
Umplutura:
- pentru crema, se bate bine frisca, se adauga intaritorul, zaharul vanilat si se pastreaza la rece
- se pregateste praful pt jeleu cu apa conform instructiunilor de pe pachet si se rastoarna peste zmeura inghetata
- se lasa totul sa se dezghete, iar cand zmeura incepe sa se inchege se incorporeaza frisca
Finisare:
- se inchide blatul de jos intr un inel de tort, se intinde crema cu zmeura si se aseaza si al doilea blat
- se lasa tortul circa 4 ore la frigider
- se presara cu zahar pudra si se orneaza cu zmeura
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii