autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort rapid

Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
700 gr biscuiti populari, 1 borcan serbet zmeura, 1 borcan dulceata de caise, 200 gr unt, 1 cana cafea tare neindulcita, 1 esnta de rom

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

se face cafeaua se strecoara si se adauga esenta de rom
se freaca spuma untul cu serbetul: pe un plato se pune un rand de biscuiti inmuiati in cafea, un strat de crema ,un rand de biscuiti un strat de dulceata de caise pana se termina -ultimul strat fiind de crema : se decoreaza cu bobe de visine
se da la rece o zi .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort rapid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort rapid cu zmeura

Tort rapid cu zmeura

Mixam ouale impreuna cu zaharul, vanilia si putina sare, timp de 25 de minute, timp in care ouale

10 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Torturi
Tort cu caise rapid și răcoros

Tort cu caise rapid și răcoros

Fiind o vară caniculară am folosit un blat din comerț pe care l-am stropit cu un simplu sirop

8 voturi    0 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ion Padure (Chef de cuisine) , 16 iunie 2008

    Orice gospodina viseaza la o reteta minune de tort rapid, dar, tot ce onseamna tort este sinonim cu migala si atentie.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 700 gr biscuiti populari
  • 1 borcan serbet zmeura
  • 1 borcan dulceata de caise
  • 200 gr unt
  • 1 cana cafea tare neindulcita
  • 1 esnta de rom

Raporteaza reteta

Fara foto

Ion Padure (Chef de cuisine)

Orice gospodina viseaza la o reteta minune de tort rapid, dar, tot ce onseamna tort este sinonim cu migala si atentie.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort egiptean (reteta preluata de pe blogul Amaliei)