autor:

» » Torturi

Tort rapid

Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
700 gr biscuiti populari, 1 borcan serbet zmeura, 1 borcan dulceata de caise, 200 gr unt, 1 cana cafea tare neindulcita, 1 esnta de rom

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

se face cafeaua se strecoara si se adauga esenta de rom
se freaca spuma untul cu serbetul: pe un plato se pune un rand de biscuiti inmuiati in cafea, un strat de crema ,un rand de biscuiti un strat de dulceata de caise pana se termina -ultimul strat fiind de crema : se decoreaza cu bobe de visine
se da la rece o zi .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort rapid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort rapid cu capsuni

Tort rapid cu capsuni

Se face un sirop din 2 linguri de zahar, 1 esenta de vanilie si 150 ml apa si se fierbe pana scade

9 voturi    14 comentarii
40 min
Torturi
Tort rapid

Tort rapid

Untul se pune intr-un castron si se freaca spuma. In el se pune apoi putin cate putin din cutia de

32 voturi    5 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Ion Padure (Chef de cuisine) , 16 iunie 2008

    Orice gospodina viseaza la o reteta minune de tort rapid, dar, tot ce onseamna tort este sinonim cu migala si atentie.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 700 gr biscuiti populari
  • 1 borcan serbet zmeura
  • 1 borcan dulceata de caise
  • 200 gr unt
  • 1 cana cafea tare neindulcita
  • 1 esnta de rom

Raporteaza reteta

Ion Padure (Chef de cuisine)

Orice gospodina viseaza la o reteta minune de tort rapid, dar, tot ce onseamna tort este sinonim cu migala si atentie.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu blat cu gem de gutui Tort cu blat cu gem de gutui

Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se pun la robot cu putina sare si se mixeaza la viteaza mare pana se obtine o spuma

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Tort Raffaello Tort Raffaello

Vom începe cu crema pentru ca va avea nevoie sa stea la frigider câteva ore. Frișca lichida o punem pe aragaz la foc mic

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de post cu ciocolata