Se pune gelatina la hidratat in 100 ml apa apoi se amesteca cu cele 2 linguri de zahar, oul batut bine si se pune la foc mic amestecand continuu pana se dizolva zaharul (sa nu clocoteasca).
Se lasa la racit.
Se bate frisca impreuna cu zaharul si se amesteca cu smantana, se adauga fructele taiate marunt, daca gelatina s-a racit se amesteca cu frisca si se toarna intr-o forma detasabila de tort. Se da la frigider pana se intareste (peste noapte). Se decoreaza dupa preferinta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii