autor:

Iuliana_Filip

» » Torturi

Tort Sarlota

Autor: Iuliana_Filip (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 09 decembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iuliana_Filip (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 09 decembrie 2015

Ingrediente
3 plicuri gelatina (x 10 gr.), 100 ml apa, 2 linguri zahar tos, 1 ou, Fructe din compot, Pentru frisca:, 500 ml frisca lichida, 1 cana zahar tos, 200 g smantana grasa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune gelatina la hidratat in 100 ml apa apoi se amesteca cu cele 2 linguri de zahar, oul batut bine si se pune la foc mic amestecand continuu pana se dizolva zaharul (sa nu clocoteasca).

Se lasa la racit.

Se bate frisca impreuna cu zaharul si se amesteca cu smantana, se adauga fructele taiate marunt, daca gelatina s-a racit se amesteca cu frisca si se toarna intr-o forma detasabila de tort. Se da la frigider pana se intareste (peste noapte). Se decoreaza dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Sarlota" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu sarlota si ciocolata

Tort cu sarlota si ciocolata

1.Se prepara blatul,mixand albusurile cu un praf de sare apoi cu galbenusurile zdrobite,cu faina

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Se bate spuma untul cu toata cantitatea de zahar, zaharul vanilat si esenta de rom pana devine usor

5 voturi    6 comentarii
4h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 plicuri gelatina (x 10 gr.)
  • 100 ml apa
  • 2 linguri zahar tos
  • 1 ou
  • Fructe din compot
  • Pentru frisca:
  • 500 ml frisca lichida
  • 1 cana zahar tos
  • 200 g smantana grasa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu mousse de ciocolata si sos de zmeura