Tort Sarlota

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Tort Sarlota

Ingrediente

  • 3 plicuri gelatina (x 10 gr.)
  • 100 ml apa
  • 2 linguri zahar tos
  • 1 ou
  • Fructe din compot
  • Pentru frisca:
  • 500 ml frisca lichida
  • 1 cana zahar tos
  • 200 g smantana grasa

Mod de preparare

Se pune gelatina la hidratat in 100 ml apa apoi se amesteca cu cele 2 linguri de zahar, oul batut bine si se pune la foc mic amestecand continuu pana se dizolva zaharul (sa nu clocoteasca).

Se lasa la racit.

Se bate frisca impreuna cu zaharul si se amesteca cu smantana, se adauga fructele taiate marunt, daca gelatina s-a racit se amesteca cu frisca si se toarna intr-o forma detasabila de tort. Se da la frigider pana se intareste (peste noapte). Se decoreaza dupa preferinta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise