Se pune gelatina la hidratat in 100 ml apa apoi se amesteca cu cele 2 linguri de zahar, oul batut bine si se pune la foc mic amestecand continuu pana se dizolva zaharul (sa nu clocoteasca).
Se lasa la racit.
Se bate frisca impreuna cu zaharul si se amesteca cu smantana, se adauga fructele taiate marunt, daca gelatina s-a racit se amesteca cu frisca si se toarna intr-o forma detasabila de tort. Se da la frigider pana se intareste (peste noapte). Se decoreaza dupa preferinta.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii