Tiramisu rețeta originală
Se bate frisca tare se adauga mascarpone si se mai bate inca putin impreuna. Separat se bat galbenusurile cu zaharul si apoi se adauga peste compozitia obtinuta si se amesteca incet pana se omogenizeaza.
In cafea punem amareto apoi insiropam piscoturile unul cate unul pana formam primul strat apoi punem crema si repetam inca odata procesul.
La sfarsit pudram cu cacao si ornam cu cirese si fulgi de porumb. Tinem la frigider cca 4 ore inainte de servire.
La fel de bun ca si Tiramisu rețeta originală ;)
Reteta de cartofi la cuptor. Cartofi la cuptor cu ulei de masline, sare, piper, condimente si ierburi aromatice. Reteta...
Cartofi la cuptorAmestecul de mirodenii se amesteca, se pun intr-o tava si se imprastie.
Cotlet de vitel cu piure de mazareO prajitura delicioasa, stiam ca asa va fi, inca de cand m-am gandit la aceasta combinatie care mie imi place tare mult.
Prajitura cu foi, crema de lamaie si jeleu de visineDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii