Tiramisu rețeta originală
Batem frisca lichida cu cele doua pliculete de zahar vanilat .
Galbenusurile le mixam cu zaharul pudra pana devin ca o crema.
In crema de galbenusuri incorporam mascarponele si frisca batuta,amestecand usor cu un tel sau cu mixerul la viteza mica.
Pentru blat vom folosi pișcoturi, întocmai ca la Tiramisu rețeta originală :)
Intr-o forma de tort cu inel detașabili (23cm), asezam la baza si pe margini pișcoturi insiropate in cafeaua amestecata cu lichiorul tiramisu. Punem jumatate din crema de mascarpone, inca un strat de pișcoturi insiropate și apoi restul de crema. Pudram cu cacao. Dam la rece pentru 2- 3 ore.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii