Luam prima turta din vafe si o punem pe vasul/talgerul in care va fi torta.
Intr-un bol aparte despartim albusurile de galbenusri, batem albusurile cu 200g de zahar pina se formeaza o masa omogena de culoare alba si nu se mai simt granulele de zahar, apoi adaugam nucile farmititate si biscuitii (inmuiati preventiv cu 50g apa calduta)amestecam cu 3 linguri cacao. Cu aceasta compozite ungem prima turta de vafe.
Deasupra punem fructele dar cit mai multe si mai mascate.
Punem a doua turta.
In alt vas batem galbenusurile cu 200g zahar, iar apoi adaugam si untul, batem totul si ungem a doua turta de vafe.
Acoperim cu a treia turta pe care o glazuram cu:
Ciocolata neagra o topim, adaugam smintina si 2 linguri cacao, glazura fiind fierbinte o turnam peste torta, dupa care se lasa putin la racit si sa da la frigider pt 5-6 ore.
E un deliciu !!!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii