Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, le clatim cu apa calda sa nu se raceasca si le punem la scurs.
Taiem ceapa marunt,ardeiul cubulete si le calim in uleiul incins. Punem bulionul, lasam sa fiarba un minut luam de pe foc si punem condimentele dupa gust.adaugam pastele le amestecam si le asezam intr-un vas de yena.
radem cascaval peste paste si le amestecam.
Separat batem un ou si il turnam peste paste si punem totul la cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii