Se pun tortellini la fiert si se lasa pana sunt aproape fierti.
Se taie kaizerul cubulete si se da cascavalul prin razatoare. Se bat ouale si se adauga peste smantana si cascavalul ras. Intr-o tigaie se pun la prajit in putin ulei kaizerul si ciupercile peste care se adauga oregano.
Se tapeteaza o oala cu unt, se adauga tortellini si deasupra kaizerul, ciupercile si niste cascaval ras. Se pune si sosul cu smantana si sare dupa gust.
Se baga la cuptor si se lasa pana se rumeneste si se prind ouale.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii