Pastele de fierb în apă cu sare cca.10 minute,se lasă să stea în apă după ce au fiert,cam 2 min.
Între timp tocăm mărunt ceapa şi feliem jambonul.Prăjim ceapa în ulei puţin până-şi schimbă culoarea,apoi adugăm -jambonul şi mai prăjim 3.4 min.amestecând mereu.
Batem smântâna cu 2 linguri de lapte şi o turnăm peste jambonul prăjit,reducând focul la mimin.Amestecam mereu,punem sare,piper,un praf de nucşoară şi fierbem sosul până o consistenţă potrivită.
Oprim focul şi punem bucăţile de brânză Brie,amestecând pînă brânza se topeşte.Acest tip de brânză cremoasă îi va da consistenţă sosului şi un gust deosebit.
Scurgem pastele şi le turnă peste sos,amestecăm şi le servim fierbinţi cu pătrunjel verde deasupra.
Este o mâncare consistentă şi cu un gust rafinat.
Bon appetit!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii