Pastele de fierb în apă cu sare cca.10 minute,se lasă să stea în apă după ce au fiert,cam 2 min.
Între timp tocăm mărunt ceapa şi feliem jambonul.Prăjim ceapa în ulei puţin până-şi schimbă culoarea,apoi adugăm -jambonul şi mai prăjim 3.4 min.amestecând mereu.
Batem smântâna cu 2 linguri de lapte şi o turnăm peste jambonul prăjit,reducând focul la mimin.Amestecam mereu,punem sare,piper,un praf de nucşoară şi fierbem sosul până o consistenţă potrivită.
Oprim focul şi punem bucăţile de brânză Brie,amestecând pînă brânza se topeşte.Acest tip de brânză cremoasă îi va da consistenţă sosului şi un gust deosebit.
Scurgem pastele şi le turnă peste sos,amestecăm şi le servim fierbinţi cu pătrunjel verde deasupra.
Este o mâncare consistentă şi cu un gust rafinat.
Bon appetit!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii