Pastele de fierb în apă cu sare cca.10 minute,se lasă să stea în apă după ce au fiert,cam 2 min.
Între timp tocăm mărunt ceapa şi feliem jambonul.Prăjim ceapa în ulei puţin până-şi schimbă culoarea,apoi adugăm -jambonul şi mai prăjim 3.4 min.amestecând mereu.
Batem smântâna cu 2 linguri de lapte şi o turnăm peste jambonul prăjit,reducând focul la mimin.Amestecam mereu,punem sare,piper,un praf de nucşoară şi fierbem sosul până o consistenţă potrivită.
Oprim focul şi punem bucăţile de brânză Brie,amestecând pînă brânza se topeşte.Acest tip de brânză cremoasă îi va da consistenţă sosului şi un gust deosebit.
Scurgem pastele şi le turnă peste sos,amestecăm şi le servim fierbinţi cu pătrunjel verde deasupra.
Este o mâncare consistentă şi cu un gust rafinat.
Bon appetit!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii