Pastele se pun la fiert pentru circa 8 minute,daca le preferati mai fierte atunci se pot lasa 10-12 minute la fiert.
Pentru sos se amesteca 2 linguri de sos ragu cu 2 linguri de smantana(eu am pus smantana de bivolita),2 linguri de ketchup picant si 2 catei de usturoi pisati.Se lasa sa dea un clocot.
Dupa ce pastele s-au fiert se scurg de apa si se amesteca calde cu sosul preparat anterior.
Se poate pune deasupra cascaval ras sau parmezan,depinde de preferintele fiecaruia.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii