Pastele se pun la fiert pentru circa 8 minute,daca le preferati mai fierte atunci se pot lasa 10-12 minute la fiert.
Pentru sos se amesteca 2 linguri de sos ragu cu 2 linguri de smantana(eu am pus smantana de bivolita),2 linguri de ketchup picant si 2 catei de usturoi pisati.Se lasa sa dea un clocot.
Dupa ce pastele s-au fiert se scurg de apa si se amesteca calde cu sosul preparat anterior.
Se poate pune deasupra cascaval ras sau parmezan,depinde de preferintele fiecaruia.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii