Se spala verdeata, se zvanta si se rup frunzulitele. Se curata usturoiul si se marunteste in mixer impreuna cu verdeata, caperele, uleiul, zeama de zarzavat si zeama de lamaie. Se sareaza si se pipereaza. Rosiile spalate si sterse se taie in patru, iar mozzarella cubulete mai mari.
Se fierb macaroanele al dente in apa cu sare si se scurg, punand deoparte putina apa in care au fiert. Se rastoarna din nou in cratita si se amesteca cu sosul de verdeata (salsa verde) si rosiile. Se incalzesc cateva minute pe foc, adaugand putina apa pusa deoparte. Se gusta de sare si piper si, inainte de a le servi, se incorporeaza si mozzarella si - eventual - cateva capere intregi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii