Se intinde pe masa de lucru o foaia de aluat,se masoara pe lungime in patru bucati egale si se taie. Se unge fiecare bucata de aluat cu gem, se stropeste cu scortisoara si se pun pe margini jumatati de felii de mar,se impatureste de la un capat spre celalalt capat cuprinzand merele in aluat, se formeaza un trandafiras si se aseaza in tava de briose. Se stropesc cu putin zahar vanilat si se dau la cuptorul incalzit deja. Cand merele se rumenesc pe margini inseamana ca sau copt. Scoatem tava din cuptor si presuram zahar vanilat peste trandafirasi. Sa aveti pofta dragilor!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii