autor:

anuta

» » , , , Aperitive, Aperitive cu brinza, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Turtite din cartofi cu legume sotate si muschiulet de porc

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 februarie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 februarie 2018

Ingrediente
(3 portii), 4-5 cartofi potriviti de mari, 1 galbenus de ou, marar verde, sare, 1 lingura de legume deshidratate fara sare, amestec de condimente uscate (oregano,dafin,piper,maghirancimbrisor), 1 ardei gras verde, 1 ardei kapia rosu, 1 ceapa rosie, ulei de masline, cascaval ras, 2 bucati de muschiulet de porc, groase de cca 1,5-2 cm

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, in apa cu sare, dar nu foarte bine fierti, apoi se scurg si se lasa sa se raceasca, apoi se dau prin razatoarea mare. Cartofii razuiti se amesteca cu o lingura de ulei de masline, sare, galbenusul de ou, se condimenteaza si se adauga si o lingurita de legume deshidratate, se presara si marar fin tocat apoi se fac 3 turtite, modelate cu mana sau o forma circulara, apoi se coc cca 20 de minute in tava tapetata cu hartie de copt. Cand incep turtitele sa se rumeneasca se scot, se presara deasupra cascaval ras si se mai dau 5 minute pentru gratinare.

Legumele se taie rondele, inclusiv ceapa rosie si se calesc intr-un pic de ulei de masline, alaturi de ele se pun si cele 3 rondele de muschiulet, batute un pic cu ciocanul de snitele, sarate si condimentate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Turtite din cartofi cu legume sotate si muschiulet de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei pane - putin mai altfel

Dovlecei pane - putin mai altfel

Dovlecelul se curata si apoi se rade pe razatoarea cu gauri mari. Ouale se bat bine cu sare si piper

18 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu sos de rosii

Spanac cu sos de rosii

Pulpele de pui se spala bine, se scoate pielita si se pun la fiert intr-o cratita cu apa doar cit

4 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • (3 portii)
  • 4-5 cartofi potriviti de mari
  • 1 galbenus de ou
  • marar verde
  • sare
  • 1 lingura de legume deshidratate fara sare
  • amestec de condimente uscate (oregano,dafin,piper,maghirancimbrisor)
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ceapa rosie
  • ulei de masline
  • cascaval ras
  • 2 bucati de muschiulet de porc
  • groase de cca 1,5-2 cm

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi

Carnea o spalam bine si o taiem bucatele potrivite, eliminand toate fibrele si grasimea in exces. In tigaia in care vom gati incalzim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Ciocanele de pui cu dovleac si fasole