Se spala castravetele si se da cu tot cu coaja pe razatoarea mare.
Se scurge de zeama, se spune intr o cratita mai mare castravele scurs de zeama, se adauga sare( dupa gust).
Se curata usturoiul si se piseaza marunt si se adauga peste castravete.
Apoi se toarna iaurtul grecesc ( Vitalis ) si se amesteca bine.
La sfarsit se pune o lingura de otet de mere sau zeama de lamaie si iar se amesteca.
Se poate servi imediat sau se poate lasa la frigider.
E mai bun a doua zi!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii