Painea se rupe in bucati de cca 3-4 cm si se aseaza in vasul termorezistent.
Se presara cu stafidele,fulgii de cocos,midalele,fisticul ,zaharul( se pastreaza 3 linguri de zahar pentru smantaman) si scotisoara.
Laptele se pune la fiert si cand clocoteste se ia de pe foc si se adauga apa de roze si apa de flori de portocal.
Se toarna peste paine.
Smantana se freaca bine cu 3 linguri de zahar si se repartizeaza uniform peste painea cu lapte.
Se presara cu scortisoara si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade cca 20 de minute sau pana s-a rumenit.
Se decoreaza dupa gust si imaginative.
Se servese calda!
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii