Eu am folosit varza de Bruxelles congelată, cea proaspătă găsindu-se un pic mai greu :(
Se lasă la decongelat și se taie în două pe lungime.
Într-un wok încingem untul și uleiul de măsline și călim ceapa tăiată fideluță.
Când devine aurie, adăugăm varza și condimentăm cu sare și piper după gust.
Amestecăm ușor, apoi adăugăm vinul și apa.
Lăsăm la foc potrivit până sosul scade la jumătate.
Într-un castronel amestecăm smântâna cu muștarul și se adaugă peste varză.
Se amestecă ușor și se mai lasă 1-2 minute la foc mic.
Se servește ca atare sau ca garnitură lângă cărnița preferată.
Poftă bună!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii