Se taie fiecare vanata felii in lungime si se pun cu sare timp de o ora, dupa care se scurg de zeama. Se pune uleiul la incins si se prajeste fiecare felie de vanata pe ambele parti pana capata o culoare aurie.
Separat se amesteca nuca macinata cu usturoiul facut mujdei, condimentele picante, verdeturile tocate marunt, otetul si sarea. Se adauga apa putin cate putin pana compozitia devine o pasta omogena.
Se unge fiecare felie cu pasta obtinuta si se impaturesc in doua.
Se pot orna cu boabe de rodie!
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii