Se taie fiecare vanata felii in lungime si se pun cu sare timp de o ora, dupa care se scurg de zeama. Se pune uleiul la incins si se prajeste fiecare felie de vanata pe ambele parti pana capata o culoare aurie.
Separat se amesteca nuca macinata cu usturoiul facut mujdei, condimentele picante, verdeturile tocate marunt, otetul si sarea. Se adauga apa putin cate putin pana compozitia devine o pasta omogena.
Se unge fiecare felie cu pasta obtinuta si se impaturesc in doua.
Se pot orna cu boabe de rodie!
Pofta buna!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii