autor:

Fara foto

» » Salate

vinete portugheze

Autor: nicolae bogdan (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 20 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicolae bogdan (Maestru bucatar)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 20 octombrie 2009

Ingrediente
4vinete mari otet balsamic un varf de cutit zahar ulei de masline oregoes

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

se taie vinetele felii se sareaza \'putina sare si ulei de masline\'se lasa 5minute se prajesc la gratar se prepara sosul otetu balsamic cu putin ulei de masline se amesteca bine pana ce obtii o creama se adauga zaharul se pune peste vinete si oregoes...sunt foarte bune merita incercate...multumesc pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "vinete portugheze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata traditionala din Liban Tabule

Salata traditionala din Liban Tabule

Patrunjelul,minta si ciapa se taie foarte marunt. Rosiile se taie in cuburi foarte mici. Crupa de

5 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Salate reci
Salata in trei culori

Salata in trei culori

Se taie rosile si branza felii si se aseaza pe o farfurie, intercalate feliile de rosii cu branza.

7 voturi    4 comentarii
15 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4vinete mari otet balsamic un varf de cutit zahar ulei de masline oregoes

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata de cartofi cu ton