Foile de lasagna se fierb 5 min in apa cu sare. Ele nu trebuie sa fie prea moi, trebuie sa poata fi rulate. Carnea tocata se prajeste in ulei, se adauga morcovii si dovlecelul curatat si taiat cuburi, 150 ml smantana. Se lasa sa se racoreasca putin si se pun 2 oua, condimente. Se caleste faina in unt, se adauga laptele si vinul, se amesteca sa nu se formeze cocoloase si se fierbr. Se inglobeaza restul de smantana, branza topita, sare, piper. Se unge cu unt o forma de sufleu. Compozitia de carne si legume se repartizeaza pe foile de lasagna, se ruleaza si se aseaza in forma. Se toarna sosul si se presara cu cascaval. Se pun la cuptor pentru 50 min.
Se servesc fierbinti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii