Carne am transat`o… am condimentat`o si am pus`o la cuptor cu putina apa. Am lasat`o timp de o ora la foc potrivit, intorcand`o din cand in cand.
Am pisat usturoiul si l`am amestecat cu sucul de rosii. Am adaugat amestecul peste carne si am mai lasat la foc cca 30 min, intorcandu`le pe toate partile.
Am servit alaturi de orez cu legume si rosii uscate in ulei.
Pofta buna!
Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii