autor:

Anonim

» » Fripturi

Vol-au-vent cu carne de gaina si sos alb

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
carne de gaina, ciuperci, ficat de gaina, unt, lamaie, sos alb, vol-au-vent cu capac, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Sosul alb se fierbe cca 10 min. impreuna cu ciupercile, carnea de pasare, ficatul de pasare, piper si suc de lamaie. Cu aceasta compozitie se umplu vol-au-vent-urile incalzite, se pun capacelele, iar compozitia se asaza de jur-imprejur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vol-au-vent cu carne de gaina si sos alb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptură de porc înăbuşită

Friptură de porc înăbuşită

M-am gândit să pregătesc o friptură în oala de pământ pe care o folosesc de obicei pentru

7 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi
Ostropel din carne de pui

Ostropel din carne de pui

Pulpele se spala, se lasa la scurs si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia si marar. Se

14 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Carnati in vin