autor:

Anonim

» » Fripturi

Vol-au-vent cu carne de gaina si sos alb

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
carne de gaina, ciuperci, ficat de gaina, unt, lamaie, sos alb, vol-au-vent cu capac, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Sosul alb se fierbe cca 10 min. impreuna cu ciupercile, carnea de pasare, ficatul de pasare, piper si suc de lamaie. Cu aceasta compozitie se umplu vol-au-vent-urile incalzite, se pun capacelele, iar compozitia se asaza de jur-imprejur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vol-au-vent cu carne de gaina si sos alb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Gratar cu cartofi si salata verde

Gratar cu cartofi si salata verde

Cotletul se bate bine , se condimenteaza si se prajeste pe gratar, pe ambele parti. Se serveste

4 voturi    5 comentarii
40 min
Fripturi
Pulpe de pui la cuptor in sos de usturoi si lamaie

Pulpe de pui la cuptor in sos de usturoi si lamaie

Se spala, se lasa la scurs pulpele, se cresteaza.Separat se face urmatorul amestec:sucul de la o

7 voturi    9 comentarii
2h 15 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Portofele cu branza in sos de smantana cu capere