Trebuie sa retineti ca daca va apucati sa gatiti turceste,trebuie sa aveti mereu la indemana sicak su(apa fiarta),ceapa, ulei,sare de lamaie si pirinc(orez).
Pentru ciorba:
Orezul se pune intr-o farfurie cu apa fiarta si se lasa acolo pana se albeste.
In oala in care veti face ciorba turnati ulei(5 linguri este suficient).Incingeti-l si turnati orezul bine scurs de apa apoi imediat spargeti oul si amestecati bine.Urmeaza apa fiarta si iaurtul. Amestecati bine si puneti sare de lamaie(un varf de lingurita).Lasati la foc mic,pe ochiul de aragaz mic cam 30 minute dupa care incingeti intr-o tigaie 3 linguri ulei si turnati deasupra ciorbei.Adaugati apoi menta si puneti capacul.
Se serveste calda,nu fierbinte cu un plus de sare de lamaie sau suc de lamaie si ardei iute.
==== Afiyet olsun! Pofta buna! ====

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii