Dovleceii se curata de coaja si seminte, se taie in cubulete, se sareaza dupa gust si se lasa 1 ora intr-un vas acoperit. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie felii. Ceapa si ardeiul se curata, se taie in feliute si se prajesc usor in ulei. Se adauga restul ingredientelor si se fierbe zacusca 20 minute. Se pune calda in borcane, se capseaza si se mai fierbe inca 20 minute la bain-marie. Se acopera vasul cu paturi si se lasa pana a doua zi la racit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii