Curatam si apoi spalam toate legumele.Le taiem apoi le punem intr-o oala cu putin ulei si le sotam putin.
Acoperim cu apa si lasam sa fiarba.
Carnatul il taiem felii subtiri si il adaugam in ciorba sa fiarba la foc mic. Adaugam cimbru si sare cand sunt aproape fierte, apoi cana cu zeama de varza. Lasam sa fiarba 5 minute.
Deasupra se presara patrunjel verde si se serveste cu smantana si ardei iute.
Pofta mare !
Preparata dupa reteta lui Adi Hadean
http://adihadean.ro/
Multumesc frumos ex-oradeanul meu !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii