Se pune la foc bucatile de pui intr-o oala mai mare cu apa si pe parcurs se aduna spuma lasata, morcovul si ceapa. Se curata apoi, se taie marunt si se adauga in oala. La fel se procedeaza si cu cartofii, dar acestia se taie cubulete. Se taie marunt ficatul si faci un amestec din malai, ficat, ou, sare, piper cu care umpli pe jumatate ardeii curatati bine. Cand toate sunt fierte, strecori zeama, dai carnea la o parte, pasezi legumele si le adaugi in supa, apoi se pune din nou la fiert. Cand da in clocot, adaugi ardeii in oala si jumatate din patrunjelul spalat si taiat marunt. Pui apoi borsul si sarea dupa gust. Se mai lasa sa fiarba si la sfarsit adaugi patrunjelul ramas. Se serveste zeama si cu smantana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii