Reteta maramureseana de post: Mamaliga cu ceapa rosie

Reteta traditionala  de post” Mamaliga cu ceapa rosie” a fost oferita si preparata de restaurantul Casa Oprescu in cadrul proiectului ”Descopera traditiile culinare romanesti!” .

Reteta maramureseana de post: Mamaliga cu ceapa rosie

Ingrediente:

Faina de malai

Ceapa rosie

Ulei pentru calit ceapa

Mod de preparare:

Se pregateste o mamaliga tare din malai Arpis.

Se taie ceapa rosie solzisori. Se calesc doua-trei cepe taiate, in putin ulei, cu multa grija pentru a nu le arde.

Cu lingura folosita la amestecarea cepei calite se iau bucati din mamaliga si se pun intr-o cratita, pe randuri. La sfarsit, se toarna peste bucatelele de mamaliga toata ceapa fripta ramasa.

--

Din luna martie, derularea activitatilor din cadrul proiectului de responsabilitate sociala se realizeaza cu sprijinul partenerului principal al proiectului, brandul premium Arpis, lansat in 1992. Portofoliul de produse Arpis contine faina de malai, faina din grau, gris, otet balsamic, ulei etc.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura