Reteta traditionala  de post” Mamaliga cu ceapa rosie” a fost oferita si preparata de restaurantul Casa Oprescu in cadrul proiectului ”Descopera traditiile culinare romanesti!” . Ingrediente:
Faina de malai
Ceapa rosie
Ulei pentru calit ceapa

Mod de preparare:
Se pregateste o mamaliga tare din malai Arpis.  

Se taie ceapa rosie solzisori. Se calesc doua-trei cepe taiate, in putin ulei, cu multa grija pentru a nu le arde.

Cu lingura folosita la amestecarea cepei calite se iau bucati din mamaliga si se pun intr-o cratita, pe randuri. La sfarsit, se toarna peste bucatelele de mamaliga toata ceapa fripta ramasa.

--

Din luna martie, derularea activitatilor din cadrul proiectului de responsabilitate sociala se realizeaza cu sprijinul partenerului principal al proiectului, brandul premium Arpis, lansat in 1992. Portofoliul de produse Arpis contine faina de malai, faina din grau, gris, otet balsamic, ulei etc.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto
  • Fara foto

    Ticu Lapuste, 27 martie 2015

    O mincare foarte sanatoasa va zic pofta buna si va salut,,,,,, Nelu Lapuste

  • Fara foto

    Ticu Lapuste, 27 martie 2015

    O mincare foarte sanatoasa va zic pofta buna si va salut,,,,,, Nelu Lapuste

  • Fara foto

    Ticu Lapuste, 27 martie 2015

    O mincare foarte sanatoasa va zic pofta buna si va salut,,,,,, Nelu Lapuste

  • Fara foto

    Ticu Lapuste, 27 martie 2015

    O mincare foarte sanatoasa va zic pofta buna si va salut,,,,,, Nelu Lapuste

  • Fara foto

    Bodea Alexandru, 24 noiembrie 2013

    da e foarte placuta , eu mai fac si in alt mod , prajesc ceapa pana este strevezie dupa care pun putin bulion, mamaliga lasata mai moale dar bine fiarta , turnata peste ceapa prajita si lasata inca un clocot , racita si cu moare de varza se potriveste minunat, ceapa este alba , nu rosie

  • Fara foto

    Puiu Lacramioara, 22 noiembrie 2013

    eu voiam sa stiu cum se face dulceata din ceapa rosie...buna este si reteta de mai sus ...multumim

  • Fara foto

    Stefan Sarba, 21 noiembrie 2013

    eu ador mamaliga in orice combinatie,dar cu ceapa pregatita in acest mod nu am mancat asa ca am sa-mi fac si daca acum nu am faina grisata dela Arpis....

  • Fara foto

    Popa Ion, 21 noiembrie 2013

    Buna mamaliga cu ceapa prajita daca nu ai gastrita