Clatite cu cas si cascaval

Acum, la inceput de luna iunie, casul de oaie se gaseste din plin la piata, e untos, numai bun de umplutura pentru niste placinte fragede si gustoase.

Clatite cu cas si cascaval

Timp de preparare: 40 minute
Ingrediente:

3 cutii mici de Danone natural (420 g),

2 oua,

300 g faina,

1 praf de sare,

500 ml apa minerala,

1 lingura ulei,

ulei pt prajit,

cas sau cascaval pentru umplutura.

 

Mod de preparare:

Cernem faina intr-un vas, facem o adancitura in mijlocul fainii, unde adaugam ouale amestecate cu iaurtul. Omogenizam bine, subtiem aluatul cu apa minerala, adaugam 1 lingura de ulei, un praf de sare, omogenizam din nou pana obtinem un aluat fin de clatite. Lasam la frigider 30 de minute, apoi coacem clatite pe care le umplem cu cas de oaie razuit sau cascaval razuit. Eu le-am umplut o parte cu cas, o parte cu cascaval. Deasupra radem cascaval, putem servi si cu ketchup iute langa un pahar de vin sau bere.

Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Dulcesarat.blogspot.ro

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure