O varianta vegetariana a chiftelelor clasice cu carne. Daca le-as fi mancat facute de altcineva si mi-ar fi spus ca sunt facute din paine nu as fi crezut , atat de bune sunt. Se pot face si marinate. Eu le-am prajit doar si le-am servit cu castraveciori murati.
Ingrediente (gramajul folosit de mine)
![]()
Dam pe razatoarea cu gauri mari cascavalul sau parmezanul, razuim si morcovul tot pe razatoarea cu gauri mari,
![]()
ceapa si usturoiul le dam pe gaurile cele mai mici, adugam mararul tocat fin, sarea si piperul, painea scursa bine bine si cele 2 oua.
![]()
Eu am pus mult marar pt ca imi place. Si amestecam bine bine.
![]()
Lasam cam jumatate de ora la frigider sa prinda painea aroma ingredientelor dupa care formam chiftelute mici pe care le trecem prin faina
![]()
Le prajim in ulei incins si le servim alaturi de ce dorim noi.
![]()
Sunt delicioase si reci. Nu sunt evident ca cele de carne dar sunt o varianta excelenta pentru vegetarieni.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii