O varianta vegetariana a chiftelelor clasice cu carne. Daca le-as fi mancat facute de altcineva si mi-ar fi spus ca sunt facute din paine nu as fi crezut , atat de bune sunt. Se pot face si marinate. Eu le-am prajit doar si le-am servit cu castraveciori murati.
Ingrediente (gramajul folosit de mine)
Dam pe razatoarea cu gauri mari cascavalul sau parmezanul, razuim si morcovul tot pe razatoarea cu gauri mari,
ceapa si usturoiul le dam pe gaurile cele mai mici, adugam mararul tocat fin, sarea si piperul, painea scursa bine bine si cele 2 oua.
Eu am pus mult marar pt ca imi place. Si amestecam bine bine.
Lasam cam jumatate de ora la frigider sa prinda painea aroma ingredientelor dupa care formam chiftelute mici pe care le trecem prin faina
Le prajim in ulei incins si le servim alaturi de ce dorim noi.
Sunt delicioase si reci. Nu sunt evident ca cele de carne dar sunt o varianta excelenta pentru vegetarieni.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii