Eu o mai numesc “ Reteta celor doua crize” si anume criza de timp pentru ca se fac  in maxim 10 minute si criza financiara pentru ca este o mancare ieftina si accesibila oricui. Mai ales cei mici vor fi incantati de acesti cremvustei minunati.


Ingrediente:

cremvursti mai grosuti si mai lungi

cascaval

mustar

feliute subtiri de sunca afumata

Mod de preparare:

Taiem pe lungime cremvurstii dar nu complet (in partea de jos sa ramana prinse cele 2 jumatati).

Ungem interiorul cremvurstilor cu mustar (cat doriti voi) si ii umplem cu cateva bastonase de cascaval. Ii invelim pe fiecare intr-o feliuta subtire de sunca afumata.

Ii asezam intr-o forma, eventual tapetata cu hartie de copt, si ii bagam la 200 grade, cuptor preincalzit, pentru maxim 10 minute. Cand s-au rumenit iar cascavalul este topit, ii scoatem si ii servim alaturi de salata, cartofi prajiti, piure de cartofi sau legume crude. Absolut deliciosi!!

Pofta buna!

Mai multe retete pe blogul Laura Adamache.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 16 comentarii
  • Fara foto
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010

    O bunatate !

  • iuliana tarnoveanu

    iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Super,se pregataeste rapid si e si gustos!

  • Fara foto

    fl, 02 iulie 2010

    NICO si ALINA par aceasi persoana. Fetita a trecut perioada comunista, fiecare posteaza ce doreste si ceilalti aleg. Daca tu iti hranesti copilul doar cu piept de pui la gratar atunci imi este mila de el...Tu nu ai auzit de echilibru? Daca tu esti la regim cu piept de pui, un copil are nevoie de mult mai multa hrana.

  • Fara foto

    Alina, 29 iunie 2010

    haideti sa lasam ipocrizia si sa fim onesti. nu cred ca persoanele care au comentat negativ aceasta reteta isi cantaresc mancarea, merg la nutritionist in fiecare saptamana si consuma doar fructe si leguma fara ogm!!! daca nu va place reteta CAUTATI ALTA!!! dar fara sa comentati! autoarea nu v-a obligat sa incercati reteta sau sa o faceti in fiecare zi!!!

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    Ft buni si hranitori,sa nu bagam in seama comentariile rautaciosilor....

  • Fara foto

    andreea-mirela, 25 iunie 2010

    dragelor fiecare isi face de mincare cum stie si cine tine dieta sanatoasa nu cred ca intre timp ii cade rau asa ceva dupa cum arata sint foarte gustosi si fiecare are banul lui si stie ce face si cum i se pare la fiecare dupa posibilitati ca si antipast sint perfecti..in plus altii au bani pentru pui si alti nu au ... aici depinde si de economii si posibilitate .. E BINE CA SE POSTEAZA CA SA MAI SCHIMBAM MENIUL DE ACASA.....

  • Fara foto

    alina, 18 iunie 2010

    Cum sa dai copilului asa ceva de mancare?! Nu stiu de ce sunt promovate persoanele care nu au minime cunostinte de nutritie... ar trebui sa invatam sa mancam sanatos si doar dupa aceea sa devenim experti sau consultanti in materie culinara. Din pacate, ca si in toate domeniile, in ziua de azi toate sunt de suprafata si lucrurile facute tot mai prost...

  • Fara foto

    assiris, 17 iunie 2010

    Foarte buni, foarte gustosi, asa si trebuie sa fie dat fiind ca atit cremvurstii cit si mai ales sunca afumata contin POTENTIATOR DE AROMA (Monoglutamat de sodiu - E621). Toata lumea se confrunta cu o problema, TENSIUNEA. Medicii si reclamele recomanda mai putina sare in mancare fara sa sufle o vorba ca de fapt nu sarea este vinovata ci acumularea de SODIU. Cititi pe etichetele produselor cite substante cu numele ... de sodiu sunt inglobate. Bunicii mancau cu multa sare si nu aveau probleme cu tensiunea pe cind noi cei de azi putem manca fara sare si totusi suntem predispusi sa facem tensiune. Oare de ce?

  • Fara foto

    Constantin, 16 iunie 2010

    Sunt foarte convins ca sunt delicioasi. Si mai ales tare saanaaaatoooosi!!!

  • Michael

    titza (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

    Foarte gustoasa insa cam nesanatoasa mancare, nu numai pentru cei mici! Si nici prea ieftina nu e, cum o lauda autoarea! Dar, daca nu devine obisnuinta, mai putem inchide un ochi, cu conditia sa consumam legume crude alaturi, nicidecum cartofi prajiti.

  • Epure Mariana

    Epure Mariana (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

    excelent!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

    Foarte buni, aratosi si desigur, gustosi!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Super !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Intr-adevar simplu,rapid si tare gustos...

  • Lia

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Si deliciosi si aspectosi...Felicitari! *****

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Tare buni trebuie sa fie.Ai votul meu.