Cremvursti umpluti

Eu o mai numesc “ Reteta celor doua crize” si anume criza de timp pentru ca se fac  in maxim 10 minute si criza financiara pentru ca este o mancare ieftina si accesibila oricui. Mai ales cei mici vor fi incantati de acesti cremvustei minunati.

Cremvursti umpluti

Ingrediente:

cremvursti mai grosuti si mai lungi

cascaval

mustar

feliute subtiri de sunca afumata

Mod de preparare:

Taiem pe lungime cremvurstii dar nu complet (in partea de jos sa ramana prinse cele 2 jumatati).

Ungem interiorul cremvurstilor cu mustar (cat doriti voi) si ii umplem cu cateva bastonase de cascaval. Ii invelim pe fiecare intr-o feliuta subtire de sunca afumata.

Ii asezam intr-o forma, eventual tapetata cu hartie de copt, si ii bagam la 200 grade, cuptor preincalzit, pentru maxim 10 minute. Cand s-au rumenit iar cascavalul este topit, ii scoatem si ii servim alaturi de salata, cartofi prajiti, piure de cartofi sau legume crude. Absolut deliciosi!!

Pofta buna!

Mai multe retete pe blogul Laura Adamache.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Castraveti murati la soare

Castraveti murati la soare

Reteta de castraveti murati la soare. Castraveti murati de vara, reteta simpla si delicioasa.

Castraveti murati la soare
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine