O reteta inedita cu piept de pui si alte bunatati, delicatese precum branza briè, mozzarella, completate de un minunat sos bechamel.
Ingrediente:
Curatam pieptul de pui de pielita, il dezozam si il taiem pe lungime fasiute subtiri. Pudram fasiutele cu sare si piper din belsug, tapetam un vas termorezistent cu unt si pesmet, si asezam in forma de raza un strat de fasiute de pui peste care punem feliute de mozzarella si briè,.
Afumatura o taiem pe lungime, si punem feliutele subtiri taiate peste branza, mai punem un strat de mozzarella si briè si inchidem cu restul fasiutelor de pui.
Bagam vasul la frigider pana facem sosul bechamel.
Sosul bechamel:
Topim la foc mic 50 gr unt. Cand este complet topit dam la o parte cratita si adaugam toata faina amestecand rapid ca sa nu se faca cocoloase.
Il punem din nou pe foc mic si mai amestecam 2-3 minute dupa care adaugam treptat laptele, sarea, piperul si nucsoara si amestecam pana devine dens dupa care il luam de pe foc si il lasam un picut (cam 5 minute) sa se racoreasca.
Cand sosul este caldut il adaugam peste pieptul de pui si pudram cu pesmet pe deasupra,
Bagam in cuptorul incalzit la 200 gr pentru maxim 1 ora.
Dupa o ora scoatem pieptul il lasam o leaca sa se raceasca si servim.
Pofta buna!
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii