Va propun un aluat foietat care se face nici mai mut nici mai putin decat in 3 minute. Rezultatul este extrem de bun si as indrazni sa spun ca gustul este mult mai delicat decat al aluatului foietat. Putem realiza din ea pizzette, pateuri umplute cu dulce sau sarat, saratele etc.
Taiem untul rece de la frigider in bucatele mici, adaugam faina, sarea si ricotta bine scursa, amestecam pana obtinem o biluta destul de lipicioasa (2 minute) pe care o invelim in folie alimentara si o bagam la frigider pentru 3 ore. Dupa timpul de repaus, infainam bine planul de lucru si cu facaletul aplicam cateva lovituri bilutei ca sa o intindem putin,




Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii