Iata-ne ajunsi in luna octombrie, luna frumoasa de toamna, cu parfum de scortisoara si dovleac, dar si de cafea proaspat facuta. Ne bucuram de culorile calde ale naturii si de emotiile care ne incearca.
Luna aceasta sarbatorim Festivalul Cafelei alaturi de prietenii de la Breville Romania si ne rasfatam cu deserturi minunate pe baza de cafea, aceasta licoare intensa si buna care ne da energie in fiecare dimineata.
Gustos.ro va invita asadar sa inscrieti in concursul "Deserturi rafinate cu Breville", cel putin 2 retete de deserturi pe baza de cafea, dintre cele pregatite de voi.
IATA CUM PARTICIPATI LA CONCURS:
Intre 6 si 31 octombrie 2021, va asteptam cu drag sa inscrieti in contul vostru de utilizator de pe site-ul Gustos.ro cel putin 2 retete de deserturi pe baza de cafea. Cand vine vorba de deserturi, nu exista limita in a combina ingrediente parfumate care sa ne faca sa savuram cu pofta. Prajituri delicioase, mousseuri, fursecuri, torturi, toate menite sa ne rasfete papilele intr-un "dans" savuros, cu parfum de cafea.

*********************************************************
Criteriile jurizarii vor fi: respectarea temei, claritatea descrierii pasilor de preparare, complexitate preparatului, aspectul preparatului final.
********************************
Anuntarea castigatorului - 4 noiembrie 2021
Dragi prieteni Gustos.ro, va multumim tuturor pentru retetele minunate cu care ati participat la acest concurs frumos!
Toate retetele sunt absolut senzationale, iar juriul a avut o misiunea mai grea decat oricand in a alege dintre atatea bunatati in care cafeaua a fost vedeta.
Desi toate retetele au castigat aprecierea juriului, cu aplauze, castigatoare a fost desemnata reteta de mai jos:
Tort cu cafea, ciocolata si amarene

Multumiri si felicitari inca o data tuturor participantilor!
Pana la o noua editie de concurs culinar, va uram multa inspiratie in retetele minunate pe care le pregatiti si va asteptam pe www.gustos.ro!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii