Cartofii dulci, aceste minunatii nutritive (contin vitaminele A, C, B6, mangan, cupru, fibre, potasiu, fier), pe care nu e rau sa le avem pe masa noastra, macar din cind in cind. De cind i-am descoperit, i-am folosit in supe, piureuri, la gratar, in unele salate.
Ieri i-am gatit dupa o reteta citita acum ceva vreme pe Good Food si recunosc cu mina pe inima, mi-au fost tare pe plac: locul unu in top ramine rezervat pina la urmatoarea experienta "portocalie " si dulce...
Ingrediente pentru 3 persoane:
3 cartofi dulci, cca. 600 grame, spalati cu un burete de sirma si taiati in 6, pe lung,
1 lingurita de harissa,
100 grame de smintina,
1 buchetel mic de cepsoara.
Amestecam cartofii taiati cu harissa bine de tot, si-i plasam in tava de aragaz, pe hirtie de copt, dupa care ii introducem in cuptorul incalzit la 180 grade, cca. 30-40 minute, pina se rumenesc.
Separat, amestecam smintina cu cepsoara tocata. Servim cartofii calzi trecindu-i prin acest dip.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Alison's Trials.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii