autor:

In coltul meu de bucatarie

»

In coltul meu de bucatarie

Alte sfaturi culinare
  • Cartofi dulci la cuptor

    Cartofii dulci, aceste minunatii nutritive (contin vitaminele A, C, B6, mangan, cupru, fibre, potasiu, fier), pe care nu e rau sa le avem pe masa noastra, macar din cind in cind. De cind i-am descoperit, i-am folosit in supe, piureuri,

    1 comentariu

  • In coltul meu de bucatarie

    Shakshuka cu vinete

    Cu o origine disputata intre Algeria si Tunisia, Israelul sarind si el in revendicarea acestei retete (dar se pare ca acolo a ajuns prin evreii din Tunisia), shakshuka este impamintenita in tarile Maghreb-ului, un fel foarte simplu

    12 comentarii

  • In coltul meu de bucatarie

    Tapenade de masline verzi

    O reteta tributara ca origine regiunii franceze Provence, unde tapeno inseamna capere, acestea din urma fiind raspunzatoare de transformarea unei paste de masline care dainuia din antichitate (cind au fost consemnate primele retete,

    1 comentariu

  • In coltul meu de bucatarie

    Cate ceva despre stridii (huitres) si o reteta

    Una din cele mai dese reclame pe strazile/autostrazile din jurul nostru (din Franta - n.red.) este legata de aceste moluste bivalve: "vind stridii" pe dreapta, "vind stridii" si pe stinga... peste tot esti invitat la degustare. Drumul

    5 comentarii

Adauga reteta
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail: