Vă invităm la lansarea cărţii semnată de Veronica Bectaş – 77 Istorii şi Reţete din Epoca de Aur
(Cercul Militar Naţional, joi 21 octombrie 2010, ora 16.00)



Invitaţi să rememoreze cum şi ce mâncam în Epoca de Aur:

Simona Lazăr (editor al Jurnalului de Bucătărie, supliment al Jurnalului Naţional)

Cristina Diac (ziarist, Jurnalul Naţional)

Veronica Bectaş


Au trecut mai bine de 20 de ani de la căderea comunismului, iar "vânătoarea" de mâncare pentru masa zilnică a trecut din realitatea cotidiană în  istorie. Veronica Bectaş, precum multe dintre gospodinele românce, ne demonstrează că reuşea, din mai nimic, să gătească bucate memorabile!

Jurnalul Naţional a reluat, în 2009, după 20 de ani, editarea ziarului Scînteia, "rescriind" istoria anului 1989. Veronica Bectaş a ţinut rubrica "Radiografii culinare", în paginile Scînteii (noi), o serie de "poveşti de razboi", despre cozile nesfârşite la alimente, despre eroismul supravieţuirii femeii române.

"Cozile la carne sau la unt erau războaiele lor, raţia de ulei, zahăr şi făina era un paragraf din legea lor marţială", scrie Simona Lazăr, în "Pre-zicerea" cărţii.
--

Editura CARTEX

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto